Jante de Vries
Blondje Booty Nederlandse

Jante de Vries

Jante de Vries een blonde schoonheid van eigen boden. Deze dame verdient zeker een plekje in de categorie mooie vrouwen. Als dochter van de eigenaars van Landgoed Groot Warnsborn is horecavak bij Jante met de paplepel ingegoten. Jante de Vries heeft naar haar opleiding aan de hotelschool in Apeldoorn ervaring opgedaan in verschillende horecabedrijven. Op dit moment is Jante werkzaam als manager en congresplanner in Oranjerie Groot Warnsborn. In haar vrije tijd hangt Jante de Vries graag rond in de sportschool en plaatst ze foto’s van haarzelf op Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🦍✔️🔞ⓦⓔⓓⓝⓔⓢⓓⓐⓨⓢ 🦍🖤🔞 – – ɾєåℓℓу ɾєåđу тσ ħιтт тħє gум! ωħσ ιѕ ωiтħ мє? ωħåт åɾє уσυ gσιиg тσ тɾåιи? ρℓєåѕє ℓєт мє киσω ιи å çσммєит 🍑🦍 – – åfтєɾ уєѕтєɾđåуѕ 2 ħσυɾ ℓσиg ρσℓєđåиçє çℓåѕѕ тσđåу ιåм gσιиg fσɾ å çåɾđισ тɾåιиιиg åиđ ѕσмє вυт/ℓєg ωσɾкσυт! – – ιåм fɾєє тσđåу ѕσ ι ѕєє ѕσмє fɾιєиđѕ åиđ ɾєℓåχ åѕ ωєℓℓ! – – #sixpackgirl #sixpack #fitnessmotivation #bootybootybooty #bootyfordays #bootylicious🍑 #bootyyy #fit #girlswholift #girlswholiftheavy #fitfam #fitfamnl #inspiration #mativation #workout #fitspo #blonde #gym #gymshark #abs #squats #legday #cardio #girlswhoworkout #fitnessgirl #instafit #gymsharkwomen #jantedevries

Een bericht gedeeld door J͢A͢N͢T͢E͢ D͢E͢ V͢R͢I͢E͢S͢ (@jantedevries) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🅱🅴🅰🆄🆃🆈🆂 🅸🆃🆂 🅷🅴🆁🅴 🅻🅴🆃🆂 🆃🆁🅰🅸🅽 🆃🅾🅶🅴🆃🅷🅴🆁! 🆂🆆🅸🅿🆁 🔛🔛🔛 🆃🅾 🆂🅴🅴 🆃🅷🅴 🅽🅴🆆 🆆🅾🆁🅺🅾🆄🆃 🆅🅸🅳🅴🅾! – – Laat me weten wat jullie volgende week willen zien! 🙌🏼 1. 🅟🅤🅛🅛 🅤🅟🅢 Met elastiek, om je pull ups op te bouwen wanneer deze nog te zwaar is gebruik ik een elastiek ter ondersteuning om mijn voeten om zo toch de techniek zo goed mogelijk onder de knie te krijgen. Waar plaats ik mijn handen? Smalle grip met handpalmen naar je toe voor makkelijk en wat breder met handpalmen van je af voor moeilijker. Ga in 1 seconden naar boven en laat en laat in 2 a 3 seconden jezelf afremmend zakken. Ik doe: 3 series met 5-6 herhalingen 2. 🅓🅤🅜🅑🅑🅔🅛🅛 🅢🅘🅓🅔 🅡🅐🅘🅢🅔 Start met de dumbbells iets van je lichaam af en trek ze zo ver omhoog tot dat je compenseert dmv van je schouders op te trekken. Let op de beweging is kleiner dan je denkt. Zorg voor constante spanning. Ook hier gebruik ik de 1 seconden op en 2 seconden terug zakkende regel. Zorg dat je deze oefening voelt in het midden van je schouders. 3 series van 8-12 herhalingen. 3. 🅓🅤🅜🅑🅑🅔🅛🅛 🅤🅟🅡🅘🅖🅗🅣 🅡🅞🅦 🅡🅞🅟🅔 Laat de dumbbell in het touw hangen en hou deze ten alle tijden dicht bij je lichaam. Wanneer je de beweging omhoog in zet trek je het touw zo ver mogelijk uit elkaar dit blijf je doorzetten tot je niet meer verder kan en/of gaat compenseren vanuit je schouders door middel van deze omhoog mee te trekken. Zet deze dus als het ware ‘op slot’. Zorg dat je de spanning voel aan de achter kant van je schouders. 3 series van 8-12 herhalingen. – – Lets go beautys

Een bericht gedeeld door J͢A͢N͢T͢E͢ D͢E͢ V͢R͢I͢E͢S͢ (@jantedevries) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❄️🐩 🆆🅰🅻🅺🅸🅽🅶 🅸🅽 🆃🅷🅴 🅲🅾🅻🅳 🅽🅴🆆 🆆🅴🅴🅺 🅻🅸🅺🅴 🅷🅴🅻🅻 🆈🅴🅰 🐑❄️ – – Iam ready for the new week! – – Tomorrow Will be up a new video! Hope you Will like iT! 🦍✔️ – – Oke for the people who really reads This, the line on my booty is from the jumping rope 🦍🙈 Sometimes I go so hard that iT hurts so bad!!! 🍑🍑😅 – – Enjoy your new week, Lets make iT count beautys! So Lets train together and grow that booty 🍑🙌🏼 or make a sixpack! Make a goal, because iT Will help you to work harder! – – #fit #fitness #fitnessmotivation #fitnessgirl #girlswholift #girlswholiftheavy #strong #stronger #gymshark #gymsharkwomen #healthy #healthylifestyle #booty #bootybootybooty #bootyfordays #bum #bumout #ass #cold #netherlands #workout #workoutmotivation #training #personaltrainer #fitdutchie #fitdutchbodies #fhm500

Een bericht gedeeld door J͢A͢N͢T͢E͢ D͢E͢ V͢R͢I͢E͢S͢ (@jantedevries) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🍑⚪️ BUM OUT ⚪️🍑 – – Bum out Sunday, Lets end This week with a big BOOM! 🍑 – – Go out bed, eat something good! And go to the Gym to work your body in sweat! – Why? Because sweat is fat thats crying! So make your body cry and you Will laugh after 😏🍑 – – There Will be always a reason to do nothing! So today there Will be NO excuse… So rock iT girls and boys! – – Love love my @gymshark what do you think? – – #fitdutchies #goodmorning #strong #stronger #gym #gymnastics #gymbooty #booty🍑 #bootybootybooty #bootyfordays #bootylicious🍑 #bootyworkout #bum #bumout #fit #fitness #fitgirl #fitgirls #fitgirlsnl #fitnessmotivation #healthy #smile #happy #sunday #sundayfunday #strongissexy #strongisthenewskinny #workout

Een bericht gedeeld door J͢A͢N͢T͢E͢ D͢E͢ V͢R͢I͢E͢S͢ (@jantedevries) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🦍🦈 Lets go Beautys 🦈🦍 – – Thinking about the good thinks! What makes me happy! And what I really want! Girls right now there are so many fake girls, so many girls who let you feel like shit! – – Really girls we have to enjoy others succes! Support eachother and be human! Be you be a better person! – – Every one has there OWN story there OWN motivation! Dont spread Hate but spread LOVE! – – #fit #fitness #fitnessmotivation #fitnessgirl #gymmotivation #motivationalquotes #gymnastics #gymshark #gymsharkwomen #be #positivevibes #positivity #healthylifestyle #healthyfood #dont #thinking #just #do #it #new #goals❤️ #goals #sixpack #sixpackgirl #blackandwhite #bootybootybooty

Een bericht gedeeld door J͢A͢N͢T͢E͢ D͢E͢ V͢R͢I͢E͢S͢ (@jantedevries) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🍂🦁 Sunday funday Tigers 🦁🍁 – – Acting cool be cool ⚫️ – – NO gym today, Iam so tired so I had to sleep a little longer! Really listen to your body iT Will tell you what you have to do! – – Cold days in Holland so my Fluffy tiger coat is perfect! – – First I need a coffee, working today and tonight girls night! See you tonight girls @pebblesgrace @sheranajoy @doetedevries @kristyplas @amywigman cant wait! – – #outfitinspiration #winter #cold #first #coffee #inspiration #tiger #black #brown #fashion #style #fashionista #winteroutfit #winterfashion #keep #cool #acting #ootd #ootdfashion #ootdgirls #goodmorning #world

Een bericht gedeeld door J͢A͢N͢T͢E͢ D͢E͢ V͢R͢I͢E͢S͢ (@jantedevries) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🍑🌸 Walking in my new week like hell yea Iam ready for iT! 🌸🍑 – – This week Iam going to train like a 🦈🦍. Iam really ready for iT! ( today rest day ) – – My goals are, 1. Do what make you happy 2. Dont judge you dont know the wholl story 3. Be happy 4. Inspire others 5. Be strong and believe in yourself 6. Surround yourself with people who really loves you two! 7. Enjoy life 8. Give love 9. Laugh its make you and others happy 10. Be healthy – – Happy new week beautys! 🦈🍑 – – #bootybootybooty #bum #healthylifestyle #mondaymotivation #monday #mondayquotes #bootylicious🍑 #bootyfordays #ass #fit #fitness #fitnessmotivation #fitnessgirl #mondays #goodmorning #world

Een bericht gedeeld door J͢A͢N͢T͢E͢ D͢E͢ V͢R͢I͢E͢S͢ (@jantedevries) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🐯🍈 Hell yea its Thursday 🍈🐯 – – Goodmorning Tigers, almost weekend just 2 days! And then my holliday Will start! – – Cant wait to wear al my lovely summer clothes! – – First hitting the gym today before work! Why? Because i cant train for a week because iam stuck on. Boat in Greece! But really cant wait for iT 🙌🏼 with the half off my family! – – I think my body Will love the rest! But for now a big workout on the scedual! – – #summer #summervibes #summertime #hollidays #greece #fashion #morning #goodmorning #tigers #thursday #fit #fashionista #love #ootd #ootdfashion #ootdmagazine #cool #tiger #be #cool #fitness #fitgirl #gymgirl #goals #sixpack #sixpackgirl #strong #strongisthenewskinny

Een bericht gedeeld door J͢A͢N͢T͢E͢ D͢E͢ V͢R͢I͢E͢S͢ (@jantedevries) op

Bekijk ook: 15 mooie vrouwen en een motor

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply